Skip to main content

Nordmet Lagerför SSAB ZeroS355J2W/Corten

Vi på Nordmet är därmed väldigt stolta över att som första lagerhållare kunna erbjuda rosttrög plåt utan fossila koldioxidutsläpp! Som miljömedveten marknadsledare på rosttrögt stål ligger detta oss så klart varmt om hjärtat!

SSAB Zero™ är en ny produkt där produktionen baseras på återvunnet stål och är producerat med fossilfri energi.

Rosttrögt stål med SSAB Zero™ är en mycket bra kombination då det rosttröga stålet alltid varit miljövänligt under sin livslängd, men med detta nya sätt att producera stålet så blir det klimatsmart från början till slut!

Vilka fördelar ger detta?

  • Ert projekt får betydligt mindre klimatpåverkan.
  • Lågt klimatavtryck skapar ökad konkurrenskraft.
  • Stärker er miljöprofil och visar ett åtagande för hållbarhet.

Rosttrög plåt Corten/S355J2W är en i grunden miljövänlig produkt med lång hållbarhet. Kräver ingen ytbehandling, och har låg eller ingen underhållskostnad. Exempel på användningsområden är husfasader, planteringslådor, markavskiljare, trädgårdskanter, Container, skorstenar, mm.

  • Som omålad får du en vacker rostig patina som står emot väder och vind år efter år utan att du behöver lägga tid, pengar, och inte minst miljökostnader på underhåll.
  • Som målad, tex containers, så får du en yta som ger mycket god vidhäftning, mindre lacksläpp, och ett rostskydd under lacken om/när den skavts bort.

Nordmet har levererat flera fasadlösningar

Vi på Nordmet tar på oss alla möjliga projekt och jobbar ständigt med att bli bättre och effektivare. Med vårt växande Cortenlager av SSAB Zero, så minskar vi ert klimatavtryck vid nästa projekt.

Vi vet att ni, precis som vi, strävar efter att minska klimatavtrycket så mycket det går.Tveka inte att kontakta oss för att ta reda på mer om våra produkter och hur vi kan hjälpas åt att förbättra miljön!

Kontakta oss!