Rostfria produkter

Endast ett sökresultat

Vi kan rostfritt

Hos oss på NORDMET hittar du ett stort utbud av rostfria produkter, och vi hjälper gärna till att anpassa dem ytterligare så att du ska få precis det du behöver. Det är bara att kontakta oss om du behöver en speciallösning! Vi har alltid bra material att börja med, och arbetar bland annat med skärning, klippning, formning och bearbetning
 av rostfritt, och av andra metaller vi jobbar i. Du kan alltid bara kontakta oss så hittar vi helt rätt produkt till dig.
Rostfria produkter har en hög motståndskraft mot korrosion och rost tack vare en legering av järn, krom, nickel och andra metaller som ger dem en unik förmåga att motstå yttre påverkan. Vi arbetar med stål av högsta kvalitet och hjälper dig att få till precis den lösning du behöver inom stänger, balkar, rör, coil, plåt och andra produkter. Det är bara att höra av sig så berättar vi mer!

Rostfria produkter för alla sammanhang

Rostfritt används och är mycket populärt inom många olika branscher, inklusive byggindustrin, livsmedelsindustrin, transportindustrin och många andra områden. Detta beror på dess mångsidighet och höga prestanda, som gör dem till ett perfekt val för en mängd olika applikationer.
Inom byggindustrin används rostfria produkter ofta för att tillverka räcken, trappor, fasader och andra delar som utsätts för väder och vind. I livsmedelsindustrin är rostfria produkter viktiga på grund av sina hygieniska egenskaper, som gör dem lämpliga för att tillverka kylskåp, diskbänkar, ugnar och andra köksredskap.
Utöver sin höga prestanda är rostfria produkter också mycket estetiskt tilltalande och har en modern, industriell look som används flitigt inom inredning och design.