Cortenrör

Visar alla 9 resultat

NORDMET har Norra Europas bredaste sortiment av rosttrög plåt!
Corten är ett väderbeständigt stål som tål utomhusmiljöer tack vare sina olika legeringar av koppar, nickel, krom och fosfor. Materialet har blivit mer och mer populärt på grund av att det är närmast underhållsfritt och står emot väder och vind, men många tilltalas också av den karakteristiska färgen.

De Cortenrör som vi på Nordmet erbjuder är av hög kvalitet och är konstruktionsklassade i S355-material i Weathering-utförande.

Cortenrör till bra pris
Vi erbjuder en stor variation av dimensioner och har naturligtvis också möjlighet att kapa rören till färdiga längder, så med våra rör kan du enkelt skapa vidare och bygga helt egna konstruktioner för lång tid också i ganska krävande utomhusmiljö. Cortenrör gör sig lika bra i staket och grindar som i en skorsten eller nästan vilken metallkonstruktion som helst. Och vi har alltid bra pris på rör och andra produkter i Corten.

Bygg av rör i Corten
Det du inte får missa när du ska svetsa Corten är att använda samma tillsatsmaterial som finns i själva Cortenet, annars riskerar du att få skarvar som blir känsligare än rören. Och om du behöver fler delar till ditt bygger har vi naturligtvis också ett stort utbud av Cortenplåt på lager, samt skruvar och bultar med Cortenhuvud som gör att de smälter in perfekt i ditt bygge.

Vi hjälper dig hitta rätt
Vi erbjuder Cortenrör i allt från Ø28 x 2 mm rör ända upp till fyrkantsrör på 120 x 120 x 5 mm – direkt från lager. Har du andra storlekar i tanken, så tveka inte att höra av dig, för vi kan få fram det mesta!