Skip to main content

Integritetspolicy för Nordmet.se

Denna integritetspolicy förklarar hur Nordmet.se samlar in, använder och skyddar information som samlas in från användare av webbplatsen. Nordmet.se värnar om din integritet och strävar efter att säkerställa att all personlig information behandlas på ett ansvarsfullt sätt och i enlighet med tillämplig lagstiftning om dataskydd.

Insamling av information:

Nordmet.se kan samla in personlig information från användare på flera olika sätt, inklusive men inte begränsat till när användare besöker vår webbplats, registrerar sig på webbplatsen, prenumererar på nyhetsbrev, svarar på en enkät, fyller i ett formulär eller på annat sätt interagerar med våra tjänster och funktioner. Den insamlade informationen kan inkludera namn, e-postadress, postadress, telefonnummer och annan relevant information.

Användning av information: Nordmet.se kan använda den insamlade informationen för följande ändamål.

Förbättra kundservice

Informationen hjälper oss att effektivt svara på dina förfrågningar och supportbehov.

Anpassa användarupplevelsen

Vi kan använda informationen i aggregerad form för att förstå hur våra användare som grupp använder de tjänster och resurser som erbjuds på vår webbplats.

Skicka periodiska e-postmeddelanden

Vi kan använda den angivna e-postadressen för att skicka information och uppdateringar relaterade till användarens förfrågningar eller andra ämnen av intresse.

  • Skydd av information: Nordmet.se vidtar lämpliga säkerhetsåtgärder för att skydda mot otillåten åtkomst, ändring, avslöjande eller förstörelse av personlig information som samlats in på vår webbplats. Vi förbinder oss att upprätthålla den högsta standarden för informationssäkerhet för att skydda användarnas integritet.
  • Delning av information: Nordmet.se säljer, handlar eller hyr inte ut användares personliga information till tredje part. Vi kan dock dela generisk, aggregerad demografisk information som inte är kopplad till någon personligt identifierbar information om besökare och användare med våra affärspartners, betrodda dotterbolag och annonsörer för de ändamål som anges ovan.
  • Ändringar i integritetspolicyn: Nordmet.se förbehåller sig rätten att uppdatera denna integritetspolicy när som helst. När vi gör ändringar kommer vi att revidera uppdateringsdatumet längst ned på denna sida. Vi rekommenderar att användare regelbundet granskar denna sida för eventuella ändringar för att hålla sig informerade om hur vi hjälper till att skydda den personliga informationen vi samlar in.

Genom att använda denna webbplats samtycker användaren till denna policy. Om användaren inte samtycker till policyn bör användaren avstå från att använda webbplatsen.

Om du har frågor angående denna integritetspolicy eller hanteringen av dina personuppgifter kan du kontakta oss på:

Adress: Klingekärrsgatan 5, 566 31 Habo
Telefonnummer: +46 (0) 36-362050
E-post: info@nordmet.se

Senast uppdaterad: 2024-02-21