Skip to main content

Köp- och Leveransvillkor för Nordmet.se

Beställningar

Genom att göra en beställning på Nordmet.se bekräftar du att du har läst och accepterat våra köp- och leveransvillkor. När du lägger en beställning är du ansvarig för att tillhandahålla korrekt och fullständig information.

Priser och betalning

Priserna på Nordmet.se anges i den valuta som anges på webbplatsen och inkluderar eventuell tillämplig moms. Vi förbehåller oss rätten att ändra priser utan förvarning. Betalning kan göras med de betalningsmetoder som anges på webbplatsen. Din beställning kommer att behandlas efter att betalningen har mottagits och verifierats.

Leverans

Vi strävar efter att leverera beställningar så snabbt som möjligt. Leveranstiden kan variera beroende på din plats och val av leveransalternativ. Eventuella fördröjningar kommer att meddelas till dig så snart som möjligt. Observera att vi inte kan hållas ansvariga för eventuella förseningar orsakade av tredje part (t.ex. transportörer eller tull).

Fraktkostnader

Fraktkostnader beror på leveransdestination och val av leveransalternativ. Fraktkostnaden kommer att anges vid kassan innan du slutför din beställning.

Returer och återbetalningar

Vi strävar efter att tillhandahålla högkvalitativa produkter och din fulla tillfredsställelse är vår prioritet. Om du av någon anledning inte är nöjd med din beställning, vänligen kontakta oss inom 14 dagar efter att du mottagit produkterna för att ordna en retur och begära återbetalning eller utbyte. Observera att produkterna måste returneras i originalskick och förpackning för att vara berättigade till återbetalning.

Force Majeure

Vi ansvarar inte för förseningar eller misslyckanden att uppfylla våra åtaganden enligt dessa villkor om sådana förseningar eller misslyckanden beror på omständigheter utanför vår rimliga kontroll, inklusive men inte begränsat till naturkatastrofer, strejker, krig eller myndighetsbeslut.

Ändringar i villkoren

Vi förbehåller oss rätten att när som helst ändra dessa köp- och leveransvillkor genom att publicera de ändrade villkoren på vår webbplats. Det är ditt ansvar att regelbundet granska dessa villkor för eventuella ändringar.

Genom att använda Nordmet.se och göra en beställning accepterar du dessa köp- och leveransvillkor. Vid frågor eller förtydliganden är du välkommen att kontakta vår kundtjänst.