Sheet- & Steel products

Nordmet har lång erfarenhet av att leverera högkvalitativa stål- och plåtprodukter

Vi kan erbjuda många plåtsorter i kundanpassade längder från coil till konkurrenskraftiga priser. Om du undrar något eller inte hittar det du söker är det bara att contact us

Våra olika stål- och plåtprodukter:

Durkplåt är ett samlingsnamn för tårplåt och rutplåt och används för att ge ett bättre grepp och förhindra att man halkar. Durkplåt används vanligtvis i industriella och marina miljöer.
Driving plate används som ett markskydd som fördelar lasten från entreprenadmaskiner eller annan tung trafik så att marken inte påverkas eller förstörs. Den används också för att täcka utgrävningar.
Shipbuilding & Offshore är en specialiserad plåtprodukt som används främst inom offshore- och varvsindustrin där man strävar efter lättare material för att kunna maximera lastkapaciteten. Dessa plåtar är normalt sett tredjepartsklassificerade.
Commercial steel är en produkt som används mer eller mindre överallt inom industrin. Hos oss hittar du stålprodukter som balkar, stänger och rör med olika kontur och olika mått.
High-strength steel används i mer anpassade miljöer där man har väldigt höga krav på materialets egenskaper vid belastning.
Cold-formed steel är ett slags coilplåt som är speciellt framtagen för egenskaperna av kalldragning. Plåten finns som mjuk och väldigt formbar eller hårdare formbar.
Kallvalsad bandplåt görs av plåt från coil och används flitigt inom biltillverkningen, men också i stålhöljen, byggnader, ventilation och små komponenter. Finns som väldigt formbart och mjukt eller hållfast och hårt. Vi kan
Structural sheet metal görs av strukturellt stål och kan formas och bearbetas på många olika sätt.
Metal-coated sheet är ett samlingsnamn för plåtprodukter som efterbehandlas med en metallegering för att bredda användningsområdet för plåt, till exempel i utemiljöer eller lätt fuktiga innemiljöer.
Wear plate är en stålprodukt som främst används i slitande miljöer som grävskopor, flak, plogblad, väghyvlar och annat inom den tunga fordonsindustrin.
Pressure vessel plate används i till exempel tryckbärande anordningar som ångpannor, tryckkärl, tankar och tryckluftsbehållare.Tveka inte att contact us om du undrar något om coilplåt eller andra stålprodukter.